Nyheder online
  Nyheder  

Bilen
Bilen blev opfundet tilbage i slutningen af det 19. århundrede, og er blevet udviklet på rigtig meget siden dengang. I 1876 blev den første benzinmotor opfundet af Nikolaus Otto, og godt 20 år senere blev benzinmotoren opfundet af Rudolf Diesel. Da bilen først kom på markedet, var det kun noget de meget rige havde råd, og derved blev bilen hurtigt et syn på velhave.

I dag har rigtig mange hustande en eller flere biler. Det er blevet et allemandseje, som vi bare ikke kan leve uden. I dag er der rigtig mange forskellige bilmærker, og nogle af disse udstråler stadigvæk rigdom, da det nogle biler de færreste har råd til. Her kan for eksempel nævnes Bugatti og Ferrari, hvorimod Audi, VW, Seat, Skoda og andre mærker bruges mere populært.

Bilen har været med til at give meget mere frihed. Det er en nem og rimelig økonomisk måde at komme rundt på, lige meget om dette er på ferie, arbejde eller andet. Man kan helt selv ”styre tiden”, når man har en bil, og dette er altså en ting, vi i Danmark ikke kan undvære, fordi vi er blevet for bevendte.
Se også lak og autolakering

 

 
 

nyheder online - nyheder på nettet - nyheder online - nyheder på nettet - nyheder online - nyheder på nettet
copyright 2004